Adventi készületünk egyik legfontosabb eleme az adventi vasárnapokon tartott gyertyagyújtás, nem történt ez másként Szabolcsbákán sem, az első adventi gyertyát gyújtottuk 2014 november 30.-án a Református Templom Templomkertjében. A gyertyagyújtási ceremónia alkalmával a Szabolcsbákai óvodások kedveskedtek adventi műsorral a megjelenteknek. A hűvös időjárás ellenére köszönjük az óvodások és felkészítőik nevében is a megjelenteknek a részvételt. A templomkertben megépített adventi koszorún az első gyertyát együtt gyújtotta meg Somogyi László Polgármester óvodás segítőivel.

Somogyi László rövid köszöntőjében kiemelte: az adventi várakozás alkalmával olyan kapukat nyithatunk meg a szívünkben, amelyeket talán az év más időszakában bezártunk. Advent a lélek megerősítésének időszaka, amikor fontos, hogy egymás felé, szeretteink felé forduljunk – tette hozzá a polgármester.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Adventi vasárnapokon gyertyagyújtási programjainkra, melyeket műsorokkal is színesítünk. A következő adventi gyertyagyújtás 2014 december 7.-én vasárnap 11 óra 30 perckor a Református Templomkertben. Műsorral kedveskednek a Szabolcsbákai Általános Iskolások.

Fotó Galéria
Első Adventi Gyertyagyújtás

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrző kód *